Du kan vælge at få en reminder aftenen før, dit barn har en aftale.

Slå dine notifikationer til

For at få en reminder, skal dine notifikationer være slået til. Det gør du, når du signer op i CoPilots.
Har du slået dine notifikationer fra, kan du dog godt slå dem til igen, så skal du blot gøre det i selve indstillinger på din mobil telefon - det er altså ikke inde i selve CoPilots app'en, du slår notifikationer til, når først de er slået fra én gang før.
Inde i dine indstillinger, går du ind under alle dine app's og finder CoPilots. Når du trykker på CoPilots, skal du slå 'meddelser' til.