Du kan få automatisk besked, når din deleforælder, eller en CoPilot, tilføjer nye aftaler, billeder eller svarer dig på en besked eller forespørgsel.
På den måde ved du med det samme, når der er en begivenhed, du skal acceptere eller når din deleforælder svarer på en forespørgsel fra dig.

Få remindere på dine aftaler

Du kan også vælge at få en reminder aftenen før, dit barn har en aftale.

Slå dine notifikationer til for at få auto-beskeder

Når du signer op i app'en, indstiller du, om du vil modtage notifikationer.
Har du signet op, men slået notifikationer fra, kan du dog godt ændre det.

For at slå dine notifikationer til igen, skal du ind i indstillinger på din mobil telefon - det er altså ikke inde i selve CoPilots app'en, du slår notifikationer til, hvis du først én gang har slået dem fra.
Inde i dine indstillinger, går du ind under alle dine app's og finder CoPilots. Når du trykker på CoPilots, skal du slå 'meddelser' til.