Du kan få 7 dages gratis prøveperiode på CoPilots uden binding. I den periode kan du og din deleforælder sammen afprøve alle CoPilots funktioner uden betaling.
Hvis du ikke vil fortsætte med CoPilots efter dine 7 dage, skal du blot afmelde igen via App store/Google play.
Den forælder, du inviterer, er en del af dit abonnement, og skal altså ikke betale. Inviterer du flere voksne, fx bedste- eller bonusforældre, er de ligeledes en del af dit abonnement, og skal ikke betale.

Prisen for dit abonnement er 49,- kr pr mdr. eller du kan tegne et abonnement på 12 mdr for 349,- kr.