Synkronisering til iPhone kalender

Du har mulighed for at synkronisere dit barns aftale/samværskalender fra CoPilots over i din iCal kalender.

1. Først tryk ind på Indstillinger, hvorefter du trykker på Kalendersynkronisering.

2. Tryk på det barn, hvis aftaler du ønsker få over i din kalender. Eller tryk på 'Synkroniser samværskalender', for at synkronisere blot samværet.

3. Der vil nu komme en boks frem, der spørger, om du vil abonnere/subscribe på kalenderen. Tryk her.

4. Gentag for alle tre kalendre én efter én for at få alle informationer over i din iPhone-kalender.