Du kan få automatisk besked, når din deleforælder, eller en CoPilot, tilføjer nye aftaler, billeder eller svarer dig på en besked eller forespørgsel.
På den måde ved du med det samme, når der er en begivenhed, du skal acceptere eller når din deleforælder svarer på en forespørgsel fra dig.

Når du har notifikationer slået til, får du også en reminder aftenen før, dit barn har en aftale.

Slå dine notifikationer til for at få auto-beskeder

Når du signer op i app'en, indstiller du, om du vil modtage notifikationer.
Hvis du slog notifikationer fra da du signede op, kan du dog godt ændre det.

For at slå dine notifikationer til igen, skal du ind i indstillinger på din mobiltelefon - det er altså ikke inde i selve CoPilots appen, du slår notifikationer til, hvis du først én gang har slået dem fra.
Inde i dine indstillinger, går du ind under meddelelser og finder CoPilots. Når du trykker på CoPilots, skal du slå 'meddelser' til.

Sådan gør du: