Telefonnummer

Ved at bruge telefonnummer som loginkode har vi gjort det både nemt og sikkert at oprette en profil i CoPilots.

Sikkerhed
Du kender måske login med telefon-kode fra andre services. Det er den sikreste måde, at beskytte dine data.

Nemt
Du - eller dine CoPilots - skal ikke huske på besværlige koder, så det er meget nemmere at komme igang og logge ind fra en ny telefon.

Email

Hvis du mister din tlf eller får nyt telefonnummer, så skal vi bruge en email for at vi kan verificere din profil. Vi bruger også emails til at sende dig relevante opdaterings-nyheder.