CoPilots er skræddersyet til at far og mor samarbejder i app'en.
Du kan vælge at bruge CoPilots alene, så du stadig har gavn af samvær og kalenderoverblik, men som sagt, får du mest ud af CoPilots sammen med din deleforælder.

Hvis dit barn har andre nære voksne i sit liv, kan du også vælge at bruge CoPilots med bonus- og bedsteforældre eller andre betydningsfulde voksne, selvom din deleforælder ikke er med.