Dit barn har mange nære relationer. Det kan være farmor, en onkel eller en bonusforælder. Dem kan du invitere ind i CoPilots, således at de kan deltage i dit barns hverdag. Det kunne f.eks. være til hjælp med Pasning eller hvem henter til fodbold?
Dine inviterede ekstra voksne er en del af dit abonnement og de skal derfor ikke betale.

Du invitérer CoPilots her:

Herefter trykker du:

Dem du inviterer kan se dit samvær i kalenderen, ligesom du selv kan.
Du kan samtidigt vælge om kalenderbegivenheder automatisk er synlig eller skjult for CoPilot'en: