Hvis I har indrettet jer således at du har børnene 100% af tiden og din ex har samvær på vilkårlige tidspunkter, kan CoPilots også bruges.

Det starter med at du skal oprette en samværsordning hvor du har barnet hele tiden. Det gøres nem,t ved at vælge Tilpasset under skabeloner. Herefter vælges 1 uge og alle prikker trykkes så de har en farve, som herunder:

Denne samværs ordning gemmes og herefter kan du oprette aftaler med CoPilots kalenderen, hvor du kan angive hvilke dage din ex har børnene. Du kan læse hvordan du skifter samvær i kalender her.

Du kan også give andre personer samvære, f.eks. din mor/far eller andre nære personer i dit barns liv. Læs mere om det her