Opret en samværsordning hvor du har barnet hele tiden. Det gøres nemt ved at vælge Tilpasset under skabeloner. Herefter vælges 1 uge og alle prikker trykkes så de har en farve, som herunder:

Denne samværs ordning gemmes, og herefter kan du oprette aftaler med CoPilots kalenderen, hvor du kan angive hvilke dage din ex har børnene under en enkelt begivenhed.
Du kan læse hvordan du skifter samvær i kalender her.

Du kan også give andre personer samvær, f.eks. morfar eller mormor eller andre nære personer i dit barns liv. Læs mere om det her