Hvis børnenesferie strækker sig over flere uger er det oftest nemmest at oprette en ny samværsordning til netop den periode. Det gøres på denne måde.

Du vælger samværsordninger i menuen under Samvær.

Herefter vælger du Ny Samværsordning som vist herunder:

Herefter vælger du Tilpasset

Og vælger de antal uger ferien varer

Herefter trykker du de dage ind du har barnet i perioden, således at prikken er farvet. Tryk på pilen videre til den side hvorfra du vælger hvilken dato ferien/samværsskiftet starter

Samværsordningen gemmes ved at trykke på √.
VÆR opmærksom på at du skal oprette en ny samværsordning (som følger jeres oprindelig plan. F.eks. 7/7) som tager over efter ferien. Det gøres på samme som ovenstående.