Du får mest ud af kalenderen, når der er en samværsordning tilknyttet.

Hvert barn har deres egen samværsordning. På den måde kan I have forskellige ordninger for jeres barn.
På de enkelte kalenderbegivenheder kan I nemt bytte samvær for den enkelte dag, og I kan også bytte samværsdage uden at have en begivenhed tilknyttet.

Opret en samværsordning

For at oprette en samværsordning for et barn skal du følge disse trin:

1. Åben menuen og tryk på samvær

2. Vælg barn: Du får en oversigt over alle børnene i jeres hjem. Tryk på det barn, som du først vil oprette et samvær for.

3. Vælg Skabelon: Du får nu nogle skabeloner med  typiske samværsordninger.
Hvis ikke jeres samværsordning passer ind i en skabelon kan du trykke på "Tilpasset" helt nederst i listen.

4. Tilpas periode og samværsfordeling: Du får nu vist det antal uger din ordning varer.

En farvet prik betyder du har samvær. Du kan trykke på "Vend om" hvis det f.eks. er dig der har de 6 dage i en 8/6 ordning.

5. Tilføj/Fjern uger: Hvis I har en samværsordning, som går udover 2 uger, hvor I måske har børnene i 3 ugers rul kan man tilføje flere uger.

Vælg "Tilpasset" skabelon eller tryk på en af prikkerne for at få vist "tilføj/fjern uge" knapperne.

6. Vælg startdato: På sidste trin skal du vælge dagen, hvor din samværsordning skal starte.

BEMÆRK: at hvis du f.eks. starter en 2 ugers ordning på en onsdag, så oprettes der ikke samvær for mandag/tirsdag i den første uge.
Når ordningen gentager sig startes samværet fra om mandagen.

BEMÆRK: Hver gang du opretter eller ændrer en ordning, bliver der sendt en notifikation til den anden forælder.

Vil du synkronisere dit samvær til din private kalender?

Du kan nemt synkronisere både samvær og kalenderaftaler, så du samler dine kalendere til én.
Du skal være Premium for at synkronisere CoPilots med fx arbejdskalender og din private kalender.
Læs om Premium her