Du får mest ud af kalenderen, når der er en samværsordning tilknyttet.

Hvert barn har deres egen samværsordning. På den måde kan I have forskellige ordninger for jeres barn.
På de enkelte kalenderbegivenheder kan I nemt bytte samvær for den enkelte dag, og I kan også bytte samværsdage uden at have en begivenhed tilknyttet.

Opret en samværsordning

For at oprette en samværsordning for et barn skal du følge disse trin:

1. Åben menuen og tryk på samvær

2. Vælg barn: Du får en oversigt over alle børnene i jeres hjem. Tryk på det barn, som du først vil oprette et samvær for.

3. Vælg Skabelon: Du får nu nogle skabeloner med  typiske samværsordninger.
Hvis ikke jeres samværsordning passer ind i en skabelon kan du trykke på "Tilpasset" helt nederst i listen.

4. Tilpas periode og samværsfordeling: Du får nu vist det antal uger din ordning varer.

En farvet prik betyder du har samvær. Du kan trykke på "Vend om" hvis det f.eks. er dig der har de 6 dage i en 8/6 ordning.

5. Tilføj/Fjern uger: Hvis I har en samværsordning, som går udover 2 uger, hvor I måske har børnene i 3 ugers rul kan man tilføje flere uger.

Vælg "Tilpasset" skabelon eller tryk på en af prikkerne for at få vist "tilføj/fjern uge" knapperne.

6. Vælg startdato: På sidste trin skal du vælge dagen, hvor din samværsordning skal starte.

BEMÆRK: at hvis du f.eks. starter en 2 ugers ordning på en onsdag, så oprettes der ikke samvær for mandag/tirsdag i den første uge.
Når ordningen gentager sig startes samværet fra om mandagen.

BEMÆRK: Hver gang du opretter eller ændrer en ordning, bliver der sendt en notifikation til den anden forælder.