Når du opretter en begivenhed i din kalender vil der automatisk blive oprettet en ny samtaletråd.
Når du skriver en titel, så søger app´en i eksisterende samtaletråde. Vælg den tråd du vil knytte begivenheden til og brug den som titel.

Du opretter en ny tråd, hvis du skriver en titel, der ikke findes

Du kan knytte flere begivenheder til en tråd. F.eks. begivenheder, der hedder "Fodboldkamp" vil vises i samme tråd.
Hvis du efterfølgende opretter et Moment, der hedder det samme, så har du det hele samlet. Smart 😻

Nemt at finde igen

Det er altid nemt, at finde en tråd, der er tilknyttet en kalenderbegivenhed.
Tryk på begivenheden, hvorfra, du kan trykke på besked-knappen. Så føres du over i samtaletråden.

Det fungere faktisk lige så nemt den anden vej, hvor de får opdateringer og ændringer som en besked i Messenger. Herfra kan du trykke dig direkte ind på begivenheden.

Vil du vide mere om integrationen mellem kalender og messenger, så læs her