CoPilots app håndterer alle samtaler tråde lidt ligesom emails

Man giver hver samtale en overskrift. På denne måde er det altid nemt at finde gamle beskeder frem, hvis man ikke kan huske, hvad en person har skrevet.

Læs her hvad en bruger skrev:

““… efter vi kom i gang med at bruge CoPilots Messenger er det blevet meget nemmere at holde de praktiske beskeder adskilt fra de samtaler, hvor det kræver lidt længere tid at blive enige. F.eks. skolevalg og sommerferie. Supersmart at man kan oprette en kalenderbegivenhed og knytte den til samtalen”“ - Mads, far til 3

Læs mere om kalenderintegrationen her