Du kan slette de Moments, du selv har oprettet.
Vælg det Moment, du ønsker at slette og tryk på de 3 prikker - så får du muligheden for at slette dit Moment frem.
Dine Moments kan ikke slettes af andre end dig, ligesom du heller ikke selv kan slette de Moments, andre har delt.

Fandt du dit svar?