CoPilots kan synkronisere med andre kalendere, så du får samlet dine børns aftaler samt samvær med dine andre kalendere - fx din private kalender og arbejdskalender.

Guide til synkronisering

Her kan du nu vælge 3 forskellige ting.

1. Du kan trykke på SEND MIG INSTRUKSER,  hvilket vil give et link til alt  din information.
  2. Du kan trykke på Synkroniser "Dit barns navn", hvilket vil give dig muligheden for at få aftaler for kun 1 af dine delebørns aftaler synkroniseret.

3. Du kan trykke på Synkronisere Samværskalender, hvilket vil give dig                              muligheden for at få alle dine samværsdage over i din kalender.

Når du har trykket på en af de 3 muligheder, vil du modtage en email, med et link i, som ligner dette link:
webcal://swpkds.io/staging/ical/child?sharedHomeId="id".

Hvad du skal gøre med dette link kan du læse mere om her:

Synkroniser iCal kalender på Mac

Synkroniser iCal kalender på iPhone

Synkroniser Android kalender

Synkroniser Windows & Outlook -kalender

Synkroniser Gmail kalender