Google kalender

Android standardkalender er din Google kalender, også kaldet Gmail.
Fra din telefon eller computer skal du logge ind i Gmail for at synkronisere din(e) CoPilots kalendere.

Send mail med synkroniseringslinks

Først skal du åbne CoPilots for at sende en mail til dig selv med links til din CoPilots kalender. Det finder du her Indstillinger -> Kalendersynkronisering

Tryk på "Send mig instruktioner"

Synkroniser med Gmail via din browser

1. Gå ind på calendar.google.com, og login.
  2. Du er nu kommet ind på en ny side, hvor du kan se din Google kalender, her skal du trykke på "Tilføj en vens kalender":

3. Du får nu 4 valgmuligheder, tryk på fra webadresse.

4. Der kommer en ny side frem, hvor du kan lægge dit link ind, som du kopierede i               trin 3, hvor der står Kalenderens webadresse.
5. Tryk TILFØJ KALENDER, og du vil nu have alle dine aftaler fra din aftale kalender i din google kalender.

BEMÆRK! Din Google kalender synkroniserer automatisk hver 4 time, så dine aftaler kan tage op til 4 timer, før de kommer frem i din Google kalender.