Synkronisering til iPhone kalender

Du har med CoPilots mulighed for at synkronisere din iCal kalender med dit barns aftale/samværskalender i vores app.

Åben CoPilots

1. Først tryk ind på Indstillinger, hvorefter du vil se muligheden Kalendersynkronisering, tryk der.
  1. Tryk på det barn, hvis aftaler du ønsker få over i din kalender. Eller tryk på Samværskalenderen, for at synkronisere blot samværet
  2. Der vil nu komme en boks frem, der spørger, om du vil Subscribe/Abonnere på kalenderen. Når du trykker Okay har du synkroniseret din kalender med din telefons kalender.

Synkronisering er en del af Premium

Læs om Premium her