Du har med CoPilots mulighed for at synkronisere børnenes aftaler og samvær med din Ical kalender på Mac .

Send email med synkroniseringslinks

Åben CoPilots

1. Fra menuen øverst til venstre skal du trykke på Indstillinger -> Kalendersynkronisering
  1.  Tryk på "SEND MIG INSTRUKTIONER", hvor der nu vil blive sendt en email til din mailadresse.

Åbn Email og klik på de kalenderlinks du vil synkronisere

1. I den mail du får tilsendt, er et link svarende til: webcal://swpkds.io/staging/ical/child?sharedHomeId="id".
  2. Tryk på linket eller kopier linket ind i din Safari browser og tryk enter.
  3. Du vil få en boks op. Tryk på Subscribe/Abonner, og du vil nu have synkroniseret din iCal kalender med din CoPilots kalender