Outlook

Du har med CoPilots mulighed for at synkronisere din Windows 10, Windows 8, og Outlook -kalender med dit barns aftale kalender i vores app.
For at dette bliver gjort nemmest, foreslår vi, at du gør det fra din browser, ved at gå ind på outlook.dk

Send mail med synkroniseringslinks

Først skal du åbne CoPilots for at sende en mail til dig selv med links til din CoPilots kalender. Det finder du her Indstillinger -> Kalendersynkronisering

Åben CoPilots

1. Fra menuen øverst til venstre tryk på Indstillinger -> Kalendersynkronisering.
  2.  Tryk på "Send mig instruktioner", hvor der nu vil blive sendt en email til din mailadresse.
  1. I den mail du modtager, er der links for hver af de kalendere du kan synkronisere. De ser nogenlunde sådan her ud: webcal://swpkds.io/staging/ical/child?sharedHomeId="id",
  2. kopier en ad gangen det kalenderlink du gerne vil synkronisere.

Åbne Outlook i din Browser

1. Gå nu ind på outlook.dk, login på den mail du bruger på outlook, hvorefter du skal trykker på dette ikon

5. Du er nu kommet ind på en ny side, hvor du kan se din Outlook-kalender, her skal du trykke på "Opdag kalendere":

6. Der er nu kommet en boks frem, hvor du i venstre side kan se en knap, som hedder fra internettet, tryk der.
    7. Nu kan du lægge dit link, som du kopierede tidligere, ind hvor der står Link til kalenderen, herefter giver du din kalender et navn:

8. Tryk Importer, og du vil nu have alle dine aftaler fra din aftalekalender